- Vesti -

Državna lutrija Srbije svečano uručila vredne nagrade srećnim dobitnicima

Stan u Beogradu, Putovanja na Kubu, Bali i Maldive završili su u rukama srećnih dobitnika nagradne igre "Lutrijska euforija".

Izvor: PR
Podeli
Direktorka Simonida Kažić i dobitnici  Foto: Promo
Direktorka Simonida Kažić i dobitnici Foto: Promo

Ovom prilikom generalna direktorka Državne lutrije Srbije Simonida Kažić uručila je Živku Todoroviću ključeve luksuznog stana u Beogradu veličine 50 metara kvadratnih.

Osim ključeva dodeljeni su i vaučeri egzotičnih putovanja za dvoje na Kubu, Bali i Maldive, koje su osvojile Ruža Ristić, Natalija Bešić i Sandra Martinović, a u okviru kojih su pokriveni svi troškovi - od avionskih karata, transfera do hotela na samoj destinaciji, smeštaja u luksuznim hotelima sa pet zvezdica na bazi all inclusive usluge, zdravstvenih i putnih osiguranja do usluge vodiča.

Simonida Kažić i dobitnica Natalija Bešić   Foto: Promo
Simonida Kažić i dobitnica Natalija Bešić Foto: Promo

Događaj je otvorila voditeljka Suzana Mančić, koja se ovog puta našla u ulozi domaćina, a nakon svečanog uručenja, uz koktel posluženje organizovano je druženje sa srećnim dobitnicima i predstavnicima Državne lutrije Srbije.

"Jako je lep osećaj kada dobijete nagradu, a niste je očekivali", izjavila je dobitnica putovanja na Bali Natalija Bešić iz Leskovca.

Sandra Martinović   Foto: Promo
Sandra Martinović Foto: Promo

"Poslala sam jednu kovertu, ali vrednu. Sledeće godine suprug i ja slavimo 30 godina braka, tako da je ovo moj poklon njemu", naglasila je Sandra Martinović, koja je osvojila egzotično putovanje na Maldive.

"Ruža obožava da gleda loptice, kako to ona voli da kaže, a zajedno sa mužem obavezno prati Loto svakog utorka i petka", izjavila je ćerka dobitnice putovanja na Kubu Ruže Ristić (84).

Simonida Kažić, Suzana Mančić i dobitnik stana Živko Todorović   Foto: Promo
Simonida Kažić, Suzana Mančić i dobitnik stana Živko Todorović Foto: Promo

"Sada slede one slatke muke, da odlučimo ko će živeti u ovom stanu, da li ćemo to biti supruga i ja ili ćemo ga prepustiti našim sinovima" rekao je Živko Todorović srećni dobitnik stana.

Nagradna igra "Lutrijska euforija" organizovana je u okviru novogodišnjih Bingo i Loto kola u kojima je Državna lutrija Srbije dodelila i šest džipova marke Hyundai Tucson, koje su osvojili: Slobodan Antonijević iz Beograda, Moravka Simović Iz Gornjeg Milanovca, Đera Mijatov iz Zrenjanina, Slađan Simić iz Svilajnca, Milan Mašić iz Beograda i Iveta Lauko iz Stare Pazove.

Takođe, Lutrija je uručila i ključeve za dva automobila marke Škoda Scala, koje su otišle u ruke Saše Đokića iz Gnjilana i Andrije Miladinovića iz Blaca.

strana 1 od 120 idi na stranu