Muta: BKK pokazao vrednost

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je posle pobede nad BKK Radničkim u 9. kolu Superlige da su protivnički košarkaši pokazali svoju vrednost.

AGIzvor: B92, Beta Srbija
Podeli

"BKK je pokazao svoju vrednost igrom sa pet bekova."

"U prvom poluvremenu smo dobro iskoristili centre i došli do prednosti. U nastavku smo nedovoljno ozbiljno počeli, igrači su verovatno pomislili 'lako ćemo'. Domaći snajperisti su mogli da nas ugroze, ali nismo dopustili i drugi poraz od njih", rekao je Nikolić posle pobede sa 88:76.

Trener Kragujevčana je istakao da mu je najvažnije da se njegova ekipa na kraju regularnog dela sezone nadje medju prva tri tima, ali da imaju šanse da osvoje i prvo mesto.

"Borićemo se za vrh tabele, ali neće biti lako jer beogradski 'večiti' imaju iste ambicije, a i ostali timovi mogu da se umešaju. Imamo šanse da osvojimo i prvo mesto do kraja, ali treba pobediti Partizan u Beogradu, a da ne izgubimo ostale mečeve, što će biti teško", kazao je Nikolić.

Centar Radničkog iz Kragujevca Boban Marjanović ocenio je da "utakmica bila neizvesna do kraja".

"Odlično smo počeli, ali smo znali da neće biti lako jer smo već izgubili od njih na svom terenu. BKK se nije predavao do poslednjeg minuta, ali je na kraju preovladao naš kvalitet pa smo slavili", rekao je Marjanović.

Košarka