Milojević: Zaslužili smo prolaz

Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, izneo je utiske posle završenog susreta sa Mačvom i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Mačvom 1:0.

"Zasluženo smo pobedili. Znali smo da imaju dobar blok, da su pokretljivi, požrtvovani sa dosta klizećih startova i pravovremenim čitanjem igre. Hteli smo da rešimo utakmicu u prvom delu igre i imali smo nekoliko prilika da to i učinimo, ali smo kasnili sa rešenjima u ofanzivnoj trećini. Trebali smo da budemo mirniji, da postignemo gol već tad i da utakmicu mirno privedemo kraju", rekao je Milojević.

Trener Zvezde ističe da se nakon ovog trijumfa, ekipa okreće utakmici protiv Radničkog koja je na programu u subotu od 16 časova u Nišu.

"Okrećemo se susretu u Nišu. Čekamo još neke reprezentativce da nam se priključe i da budemo u punom sastavu na treninzima. Mačva je pokazala da je čvrsta ekipa i nije nam bilo lako danas. Poručio bih im da jedan rezultat može sve da promeni u njihovu korist i poželeo puno sreće mom kolegi Aničiću u domaćem prvenstvu", podvukao je Milojević.