RTS: Obrt tragedije, majka podmetnula požar, povredila dete pa sebe, potom ćerku bacila

Beograd -- Mediji navode da je majka, koja je poginula skočivši s četvrtog sprata stana na Bežanijskoj kosi, najpre povredila svoje dete, pa sebe i potom podmetnula požar.

Izvor: Blic, RTS
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Podsetimo, jutros, nešto pre 08.30 izbio je požar na četvrtom spratu zgrade u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi. Prema prvim informacijama koje su preneli mediji, iz stana je iskočila 36-godišnja žena i njeno trogodišnje dete. I majka i dete su poginuli na mestu pada, naveli su mediji.

Nedugo zatim, medii su preneli drugačiju verziju događaja, pozivajući se na svoja nezvanična saznanja. Naime, RTS je naveo da je majka podmetnula požar u svom stanu, a zatim kćerki i sebi prerezala vene, nakon čega je bacila dete s četvrtog sprata, za kojim je skočila i ona.

Na mestu požara su vatrogasci i Hitna pomoć, koja ukazuje pomoć ocu nastradale devojčice.

"Blic" je naveo da je majka najpre zapalila ugaonu garnituru, da bi potom povredila dete i sebe, a očevici su za taj list rekli da je prvo bacila trogodišnju ćerku s terase, da bi potom odmah i ona skočila. Trenutak nakon toga iz stana je počeo da kulja dim, kazali su još za taj list očevici.

Zvaničnih potvrda ovih informacija nema.

strana 1 od 98 idi na stranu