Jovanović: Kosovo je izgubljeno

Beograd -- Najavljena sednica Narodne skupštine Srbije o Kosovu ne sme biti još jedna propuštena prilika, posle koje ćemo postati još podeljenije društvo, kaže lider LDP.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. (Zemun grad SPO, 24. maj 2019 14:07)
  Само ме интересује како ти не досади више? Ти мира да си Вук Драшковић лично кад ни трунке самокритике немаш. Чија је идеја била формирање српске добровољачке гарде, кокетирање и промоција четништва, претње муслиманима у Рашкој области, тражење увођење ванредног стања на Косову? Ја ћу ти рећи ако те памћење не служи, СПОа. Зато не глумите више да сте силно талентовани за политику. Полторонство према моћнима је једино за шта сте способни.
   (Бата Стојковић, 24. maj 2019 21:02)

  # Link komentara

 2. Samo budale to ne vide..
  (alo bre, 24. maj 2019 18:18)

  # Link komentara

 3. Nece nijedna politicka stranka da resava pitanje Kosova u predizbornoj godini to je sigurno. Sad ce uvesti i kontramere ne bi li jos malcice zakuvali siruaciju i time odlozili bilo kakvo resenje tog pitanja do daljnjeg. Naj tuznije je to sto ce buduce generacije opet da naslede iste probleme jer mi se pomakli nismo od kraja 90-ih godina.
  (Pozdrav iz E.U., 24. maj 2019 15:49)

  # Link komentara

 4. Ma nije ...
   (sandokan, 24. maj 2019 14:25)

  # Link komentara

 5. Teritorije se gube kada narodi dozvole da im na celu budu jahaci apokalipse koji pokrecu avanture kojima svoju naciju dovedu do poraza. Tako su Nemci i Madjari iz Vojvodine 1918 uvece legli u Austrougarskoj, a probudili se u Kraljevini Srbiji. Slicno se desilo srpskom narodu na KiM 1999. Imao je Milosevicev rezim celu deceniju da u dogovoru sa medjunarodnom zajednicom i kompromisom sa Albancima resi problem u okviru granica Srbije. Umesto toga on je zarad svojih i partijskih interesa drzao stanje poluaparhejda koje se zavrsilo albanskom pobunom i stavljanjem medjunarodne zajednice na njihovu stranu. To se nije desilo slucajno, vec kao posledica brutalnih ratova u kojima je rezim u Beogradu predstavljen svetu kao odgovoran za rat, brutalna etnicka ciscenja i opsade gradova.Za tadasnje svetsko javno mnjenje agresija NATO na Srbiju bila je sprecavanje bosanske reprize na Kosovu. Tome je, sem pre svega srebrenickog masakra i opsade Sarajeva, odlucujuce doprinela otvorena antizapadna politika koalicije SPS-SRS-JUL. Nacionalna neodgovornost, ideoloska ostrascenost i izbegavanje prihvatanja realnosti nakon pada Berlinskog zida, od strane tog rezima, kostala su srpski narod katastrofalnih poraza od Krajine do Kosova. Strasno je sto bi se ovde mnogi opredelili ponovo za tu stranputicu i to kad smo u totalnom okruzenju drzava EU i NATO.
  (Zemun grad SPO, 24. maj 2019 14:07)

  # Link komentara

 6. Evo ga politicar sa 0.2% podrske....
  (DaniloVB, 24. maj 2019 13:36)

  # Link komentara

 7. Izgubljeno je onda kada ga se mi odreknemo....
  (somix, 24. maj 2019 13:28)

  # Link komentara

 8. Istina, možemo se dalje samo lagat ako nam je tako lakše.
  (Mićko, 24. maj 2019 13:26)

  # Link komentara

 9. Izgubljeno je ono cega se odreknes a srbija i srpski narod nikada se nece odreci kosova...
  (Marko, 24. maj 2019 12:46)

  # Link komentara

 10. On ovo prica jos od vremena pre bilo kakvih pregovora i dogovora.
  (z, 24. maj 2019 12:35)

  # Link komentara