Esports B92.net
0
LoL

LEC – Izmene u sastavima već nakon prve nedelje

LEC liga je tek na početku letnjeg dela, ali neke od organizacije su već odlučile da eksperimentišu sa svojim sastavima.

Ostalo

Kompletiran spisak učesnika Esport Balkan Lige

Danas su i konačno završene kvalifikacije za petu sezonu Esport Balkan Lige. Kroz nekoliko sedmica nadmetanja u Nacionalnim Esport Ligama, dobili smo i dve ekipe koje kompletiraju spisak učesnika EBL-a. U pitanju su dva slovenačka tima: The Plan i Upper Echelon.

LoL ponedeljak 10.06.2019 16:41 Komentara: 0

Qiyana je novi League of Legends heroj

Qiyana – misteriozni ubica iz džungle je naredni League of Legend šampion. Riot je danas objavio prvi tizer ove misteriozne žene. U planovima za ovu godinu, koji su objavljeni pre nekoliko meseci, Riot kaže da će Qiyana biti assassin baziran na AD-u, koji dolaze iz potpuno nove regije.

LoL četvrtak 6.06.2019 21:12 Komentara: 4

Ryze ponovo trpi promene

Ryze je jedan od heroja koji je doživeo najviše reworkova u igri do sada. Riot ipak ponovo nije zadovoljan njegovim trenutnim stanjem i implementirao je nekoliko izmena na PBE serveru. Iako je jedan od prvih šampiona koji su izašli u League of Legendsu, ovaj mejdž je pretrpeo prevelik broj drastičnih promena na magijama. Trenutne izmene na PBE serveru dodatno menjaju sam identitet Ryzea, što se verovatno neće dopasti mnogim igračima.

LoL sreda 5.06.2019 18:54 Komentara: 6

Complexity u svoje redove doveo petnaestogodišnjaka

Vrlo brzo nakon što je na svom tviter nalogu Peter ”stanislaw” Jarguz saopštio da će napustiti Complexity, američka organizacija je objavila vest, da su u svoju ekipu doveli petnaestogodišnjeg Owena ”oBo” Sclattera.

CS:GO utorak 4.06.2019 17:47 Komentara: 1

Intervju sa Nikolom ”LeBronDota” Popovićem, najpoznatijim srpskim Dota 2 igračem

Nikola ”LeBronDota” Popović je jedan od najpoznatijih Dota 2 igrača sa ovih prostora, koji je se proslavio, kada je nastupao za Na’Vi, koji spada među najbolje Dota 2 organizacije svih vremena. U svojoj karijeri u par navrata nastupao je za Elements Pro Gaming, ekipu koja važi za najbolju sa ovih prostora. Ipak, sredinom aprila odlučio je ponovo da se oproba u jednoj stranoj organizaciji, kada je potpisao ugovor za Aachen City Esports.

Dota 2 ponedeljak 3.06.2019 18:21 Komentara: 15

TasteLess potpisao za ASUS ROG ELITE

ASUS ROG ELITE potpisao je poznatog domaćeg suport igrača – Igora ’’TasteLess’’ Radusinovića, pre početka pete sezone regionalne Esport Balkan Lige. Organizacija je nedavno izgubila svog glavnog igrača postave – Aleksu ’’ DoubleAiM’’ Stankovića, koji je prešao u Crvenu Zvezdu.

LoL nedelja 2.06.2019 17:48 Komentara: 5