Lud, zbunjen, normalan

Svakog dana u 19:05
Lud, zbunjen, normalan

Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović

Premijerne epizode u novoj sezoni vaše omiljene serije

Nove epizode popularnog humorističkog serijala o porodici Fazlinović donose nove peripetije i neočekivane zaplete u svim životnim segmentima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira.
Nekoliko godina kasnije situacija u kući Fazlinovića je izmenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, sa Izetom u stanu, a stalno prisustvo ženske osobe među okorelim muškim navikama stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplikuje dolazak Ajninog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, takođe useljava u stan Fazlinovića, što između njega i Izeta rađa stalne sukobe i nesporazume. U svemu tome, brojne zavrzlame nastaju i sa Bubinom rođakom Zumrom, koja sada radi kao kućna pomoćnica kod Fazlinovića.
Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet i specijalizirao plastičnu hirurgiju, oženio se i preselio u stan nekadašnjeg komšije Enesa Hadžiedhemćumurovića. Ima svoju privatnu ordinaciju. Njegova žena je trudna i u prvoj epizodi novog ciklusa rađa sina. Ponosni pradeda Izet ulaže sve napore ne bi li „izetizirao“ unuka i trudi se svim silama da sve vreme provodi sa njim.
Studio AKORD je prestao da postoji i pretvoren je u radio stanicu, a glavne zvezde noćnog programa su Čombe i Refko.
San Remo je i dalje glavno kafansko okupljalište u kojem caruje neprikosnovena gazdarica Marija, a tu su i nespretni ali uspešni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov, te Čombetova majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama.

"Lud, zbunjen, normalan" svakog dana u 19:05 na B92

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović
Režija: Elmir Jukić
Scenario: Feđa Isović
Producent: Davor Pušić, FIST produkcija Sarajevo

Ksena - Princeza ratnica

Ponedeljkom i utorkom u 02:00
Ksena - Princeza ratnica

U potrazi za iskupljenjem svojih grehova iz prošlosti

Ksena je divlja i neustrašiva princeza ratnica. Egzotične lepote, atletske građe i velike snage, vodi bitke sa neobičnim mitološkim bićima, bogovima i tiranima koji prete njenom svetu. Zapanjujuće brzine, i naoružana oštrim diskom, sa svojom srčanom pratiljom Gabrijelom, Ksena je jednostavo nepobediva.

Crpeći inspiraciju iz grčke mitologije i rimske istorije, ova fantastična serija prati avanture Ksene, bivše protivnice legendarnog Herkula. Bilo da pomaže u odbrani naselja od okrutnih gospodara rata, spašava kidnapovanu princezu, štiti život ugroženog deteta ili ulazi u sopstveni svet snova da bi se borila protiv svojih demona, Ksena, zajedno sa svojom odanom prijateljicom Gabrijelom, je odlučna da pronađe način da se iskupi za svoju mračnu prošlost. Smeštena u period koji sadrži elemente stare Grčke i Rima, kao i legendarnih carstava, popularna serija puna mačevanja i čarolije donosi priču o neustrašivoj princezi i njenim avanturama.

Subotom i nedeljom u 13:00 na TV B92

više o seriji...

Život prema Džimu

Svakog dana u 01:30
Život prema Džimu

Džim i Šeril su savršen američki bračni par

Džim i Šeril čine savršen američki par iz srednje klase. Žive u srećnom braku, u kući u predgrađu, sa dve prekrasne, ali preglasne kćerke – Grejsi i Rubi, i sinom Kajlom. Zaista nemaju na šta da se požale – osim na povremenu međusobnu svađu, u kojoj obično nijedno od njih dvoje ne želi da popusti...

Džim je šarmantni i duhoviti muškarac, koji samo žudi za svojom omiljenom foteljom i hladnim pivom. Neprestano izaziva svoju suprugu, na sebi svojstven, šarmantan način, ali je, isto tako, uvek tu kada joj je potrebna podrška. Njegov život bi bio daleko lakši bez Šeriline sestre Dejn i njenog temperamentnog brata Endija - arhitekte koji radi sa Džimom. Kada mu sve dosadi, Džim se povlači u svoju garažu, gde ne nalazi mir i tišinu, već šestočlani bluz bend, spreman da napravi žurku!

Džim / Džejms Beluši
Džim je pomalo grub, ali simpatičan otac iz predgrađa. On je veliki fan bluza, Čikago Bersa, Čikago Kabsa, Čikago Bulsa i Čikago Blekhoksa. Često upada u zapetljane situacije, a njegova lenjost ga tera da pronalazi načine da obavlja stvari sa što manje truda. Ima svoju građevinsku kompaniju po imenu “Graunds Ap”, koju vodi sa šurakom Endijem. Slobodno vreme provodi u garaži sa svojim bluz bendom.
Šeril / Kortni Torn-Smit
Šeril je lepa i uspešna žena, majka troje dece: Rubi, Grejsi i Kajla, i voljena Džimova supruga. Ona uživa u njihovim šaljivim zadirkivanjima i ceni njegovu strast, iskrenost i postojanu odanost. Iako Šeril uvek traga za savršenstvom i kontrolom u onome što radi, zahvalna je Džimu kad god uspe da izvede njenu razigranu stranu na videlo.
Endi / Ler Džo Kempel
Endi je Džimov šurak, koji uglavnom pazi da Džim ne upadne u nevolje sa Šeril. On je Džimov mlađi partner u građevinskoj firmi po imenu “Graunds Ap”. U slobodno vreme svira klavijature u bluz bendu sa Džimom.
Dejna / Kimberli Vilijams
Dejna je ljupka svastika, koja ima poteškoća sa pronalaženjem momka. Konačno pronalazi gospodina Pravog, koji je lekar. Ime mu je Rajan Gibson. A potom sledi još mnogo zanimljivih događaja.

Uloge: Džejms Beluši, Kortni Torn Smit, Lari Džo Kembel Autori serije: Trejsi Njuman i Džonatan Stark

više o seriji

Dva i po muškarca

Svakog dana u 17:50
Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Od 16. marta na TV B92 počinje emitovanje desete sezone planetarno popularnog sitkoma Dva I po muškarca, komedije o muškarcima, ženama, seksu, upoznavanju, razvodu, odnosu sa emocionalno toksičnom majkom, samohranom roditeljstvu, novcu, ljubavi i prijateljstvu. Eštona Kučera, već smo upoznali kao Internet milijardera Valdena Šmita, a nakon neuspelog pokušaja da se utopi u moru kada ga je supruga izbacila iz kuće. Suicidalni Valden naleće na kiropraktičara Alena Harpera koji je živeo sa svojim pokojni bratom (Čarlijem Šinom) i njegovim ispodprosečnim sinom tinejdžerskog uzrasta, Džejkom. Valden kupuje kuću i pozove Alena da ostane tamo i uprkos svojoj neuspeloj istoriji sa ženama, Alen neočekivano postaje mentor Valdenu, koji je ozbiljno ograničen iskustvom sa sastancima I viđanjima sa devojkama. I tako se Valden, Alen I Džejk prilagođavaju novom dnevnom rasporedu I stvaraju surogat porodicu koja obećava da će se u njoj osećati kao bolji ljudi.

Dva i po muškarca, svakog dana u 17.50 na TV B92

Prijatelji

Radnim danima u 00:40 i 13:00
Prijatelji

Jedna od najpopularnijih serija u istoriji televizije

U gradu sa 8.175.133 stanovnika, 3.371.062 stanova i 23.499 kafića, 3 žene i 3 muškarca, žive u 2 stana, izlaze u 1 kafe, i ne mogu jedni bez drugih. Od prve do poslednje epizode! Svih 10 sezona! Iako se zove Prijatelji, ovo je serija o porodici - porodici prijatelja.

Tokom ukupno 246 epizoda pratimo njihove ljubavne, poslovne i lične uspone i padove, uz puno duhovitih replika, kao i uzbudljivih i neočekivanih situacija.

Kako je Rejčel prvi put došla u društvo? Kako su se smuvali ona i Ros? Koliko je Džoi imao devojaka i kako je postao popularan u sapunici Dani našeg života? Kako su se venčali Monika i Čendler? Kako i zašto se pojavila Fibina zla bliznakinja Ursula? Kako su se zaljubili Džoi i Rejčel? Kako se Ros venčao, a zašto razveo od Emili? Kako je Fibi upoznala Majka?

Prijatelji su jedna od retkih serija, koja sve vreme podjednako tretira sve šestoro likova i koja je od šest nepoznatih glumaca stvorila mega-zvezde, kako televizijske tako i filmske industrije. Dovoljno je samo reći da su tokom prve sezone glumci bili plaćeni 22.000 dolara po epizodi, da bi se ta cifra u poslednjoj sezoni popela na milion! Naravno, najveća zvezda postala je Dženifer Aniston, koja je osim glumačke karijere, slavu stekla i svojim brakom sa Bredom Pitom. Finalnu epizodu Prijatelja gledalo je ukupno 54,6 miliona ljudi u Americi, što je čini najgledanijom tv-epizodom u prvoj deceniji 21. veka i četvrtom najgledanijom u istoriji televizije.

Zato ne propustite priliku da ponovo uživate u svim dogodovšitinama šestoro nezaboravnih junaka na televiziji B92!

Uloge: Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Metju Peri, Kortni Koks, Met La Bank, Liza Kudrou

Više o seriji

TRENUTNO NA TV B92

  • 04:15Pet dana rata (R)
Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 04:30Hamilton live: New Riders of Purple Sage & Etienne Charles
  • 05:30V.O.A. (R)
Pogledaj kompletan program