Serije

Parada

Nedeljom u 21:00 Parada

Film u nastavcima

Homofobični bivši kriminalac, ratni veteran dolazi u situaciju da mora da sarađuje sa gej aktivistom i stane u zaštitu prvog Pride-a u Srbiji. Nemoguće prijateljstvo između geja i homofoba, Radmila i Limuna, metafora je za moguće razumevanje i komunikaciju između ljudi, bez obzira na njihovu seksualnu, versku ili nacionalnu pripadnost. Radmilo i Mirko su gej par koji neprekidno doživljava neprijatnosti od homobičara u Beogradu. Radmilo, želi da živi diskretno kao veterinar po struci i da ne ističe svoju seksualnu pripadnost. Ipak, on podržava svog partnera Mirka, čiji je san da organizuje prvi uspešan Pride u Beogradu, što je gotovo nemoguća misija. U Radmilov i Mirkov život ulazi neobičan par - Limun, bivši kriminalac i ratni veteran, sada vlasnik male agencije za zaštitu i njegova verenica Biserka, vlasnica kozmetičkog salona. Kada Biserka pozove Mirka da joj organizuje venčanje, dolazi do sudara dva sveta. Zbog žene koju voli Limun prihvata da mu poslodavci budu ljudi koje prezire, a uskoro će prihvatiti i da im obezbedi zaštitu kako bi nesmetano mogli da održe Paradu ponosa.

Uloge: Nikola Kojo, Miloš Samolov, Goran Jevtić, Hristina Popović Režija: Srđan Dragojević

više o filmu...

Urgentni centar

Radni dan 19:05 Urgentni centar

Serija “Urgentni centar” , reditelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića, adaptacija je američke serije “ER” koja je bila devedesetih godina popularna u svetu.
Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić , uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Perić , a njegov starijeg kolege Ivanu Jevtoviću.
Oni se svakodnevno bore sa za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu i bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.
Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih iz minuta u minut prate? Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasili nečiji zivot? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću ali i nesreću, humanost,požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

Uloge: Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Tamara Krcunović, Marko Janjić Režija:Dejan Zečević i Stevan Filipović

više o seriji...