Serije

Kud puklo da puklo

Svaki dan u 19:00 Kud puklo da puklo

Borba za nasledstvo počinje

Radnja serije 'Kud puko da puklo' smeštena je u slikoviti Oštrovac, selo na obodu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir i doktorka Katarina koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovcu. Katarinin ded Đuro koji je većinu života proživeo kao samotnjak, testamentom ostavlja milion eura svojim unucima Katarini, Tomislavu i Kreši, ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu.
Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Zato će selo, barem ispočetka, raditi sve kako bi Đurine unuke „isteralo“ i dobilo taj milion. Na čelu mesnog odbora je Damirov otac Mile, dok njegov ljutiti protivnik Sveto radi sve kako bi zaseo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara, sveštenik Mirko, Milin najbolji prijatelj Stipe i Ane, vlasnica lokalne krčme. Svaki od njih, osim sveštenika, vidi nekakav svoj interes u „teranju“ Đurinih unuka iz sela, ali to ne smeju raditi previse očigledno i javno.
Đurini unuci se tako moraju boriti i sa selom i sa svakodnevnim egzistencijalnim nevoljama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uslovima na koje kao gradska deca nisu navikli. Da situacija bude još teža, u borbi za Đurin milijon nisu jedinstveni nego Tomislav, pod velikim uticajem svoje majke Milice, radi sve kako bi Krešu i Katarinu eliminisao kao potencijalne naslednike i sav novac zadržao za sebe.
Kako Damir jako brzo počne da razvija osećanja prema Katarini, tako će zajedno sa prijateljima: Svetinim sinom, lokalnim majstorom Josipom i Stipinim sinom Ljubom, lokalnim policajcem, pomagati Katarini i unucima da im život u mestu bude što lakši i tako dolaziti u sukobe i sa ocem i sa ostalim meštanima, a posebno sa Aninom ćerkom Snežanom koja je zaljubljena u njega i želi da Katarina ode. I Katarina će uskoro početi da oseća nešto prema Damiru, ali će se uzdržavati zbog verenika u Zagrebu pa će njeno ponašanje Damira prilično zbunjivati. Uz te spoljne prepreke, između nje i Damira postoje i na prvi pogled nepremostive prepreke u karakterima. On je pomalo konzervativni lokalni galeb koji misli da zna „što žena treba i gde joj je mesto“ dok je Katarina emancipovana i snažna ličnost, tvrdoglava na deda Đuru.
Ovako postavljena ljubavna priča garantuje i komične i romantične zaplete u maniru klasičnih romantičnih komedija, dok su svi ostali slikoviti likovi, kako seljani tako I porodice Đurinih unuka u gradu, garancija zapleta u kojima će se komične situacije ispreplitati sa stvarnim i životnim problemima.

Uloge: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Milan Štrljić Režija: Kristijan Milić

Dva i po muškarca

Svaki dan u 23:30 Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što znači biti muškarac.
Dva i po muškarca američka televizijska humoristička serija o zajedničkom životu braće Čarlija i Alana Harpera i Alanovog sina Džejka. Iako su potpuno različiti zajedno čine odličan tim. Na prvi pogled jedino što im je zajedničko je loš odnos sa majkom Evelin. Kada ih neočekivane okolnosti spoje u zajednički život shvatiće da su sličniji nego što su mislili. Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena Džudit izbacuje iz kuće. Pošto nema kuda odlazi kod brata Čarlija, hedoniste, pisca džinglova koji živi opuštrnim životom u luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam već dovodi sina Džejka, debeljuškastog klinca opsednutog hranom i veoma lenjim što se svega ostalog tiče. Njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džejku i briga za njegovu dobrobit to što ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako odrasta Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.
Dva i po muškarca, svaki dan u 23:30

više o seriji...