Novi projekti hrvatskog "Facebook giganta"

iStudio je marketinška agencija za promociju na društvenim mrežama su čiji osnivači Danijel Akerman i Tomislav Grubišić predstavili novi projekat - Social Puzzle.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Postujem svaciji rad, ali zao mi je sto ne objavite da I u Srbiji postoje isto tako kompetentne kompanije koje implementiraju na svetskom nivou sve te usluge u domenu interneta!!!! Svaka cast devojkama I momcima iz Huge media Srbija!Ko ne veruje neka proveri!!!!!
   (dragan, 26. april 2012 16:40)

  # Link komentara

 2. Mozda nisu veliki, al su jedini u regionu ukljuceni u Facebook Developer program, sto snaci da mogu da prisustvuju svim zatvorenim sastancima vezanim za dalji razvoj fejsa
   (ALEKSANDAR, 26. april 2012 15:58)

  # Link komentara

 3. Aj ti nindza napravi firmu i zaposli 30 ljudi kad si toliko pametan. Pa makar se bavio i karburatorima. Aj prestanite da pljujete po svemu sto valja samo da bi nesto napisali. Svaka cast momcima, napravili su nesto zapazeno na svetskom nivou, sire se i kod nas sto znaci da ce i ovde neko raditi i ucestvovati na neki nacin u prici.
  (Ajvan, 26. april 2012 13:34)

  # Link komentara

 4. Agencija za promociju na društvenim mrežama... E jesu ga rekli... giganti.
  (kartmen, 26. april 2012 13:28)

  # Link komentara

 5. "Facebook gigant"??? 30 zaposlenih??? Dajte molim vas...
  Onda je Mića iz Male Moštanice sa njegovim servisom za karburatore evropski Detroit....
  (-.-, 26. april 2012 13:17)

  # Link komentara

Aktuelno

Da li krećete neispavani na put?

30.08.2014. | Komentari: 8
Foto: Kyle May/Flickr

Broj saobraćajnih nesreća koje su izazvane pospanošću vozača mogao bi da se smanji većim uključivanjem stručnjaka koji će raditi na prevenciji, izjavio je predsednik Srpskog somnološkog društva, doktor Slavko Janković, najavljujući da će se ovom problemu