Beskućnici koji su postali slavni

Pojedine holivudske zvezde su, iako im novac danas više ne predstavlja nikakav problem, u prošlosti preživljavale teške trenutke, živeći na ulici kao beskućnici.

Izvor: Tanjug
Hali Beri (Beta)
Hali Beri (Beta)

Pre nege što je počeo da dobija glavne uloge na filmu, Danijel Krejg nije imao stalnu adresu. Britanski glumac, koji pozajmljuje svoj lik čuvenom fiktivnom tajnom agentu 007, neko vreme je spavao na klupama po parkovima i ulicama Londona.

Hali Bari, prva crna glumica koja je dobila Oskara (2002) za glavnu žensku ulogu, mesecima je bila prinuđena da živi u jednom prihvatilištu za beskućnike u Njujorku gde se obrela u potrazi za glumačkim angažmanom.

Belgijski glumac Žan-Klod Van Dam se, verovatno, nerado priseća svojih početaka u Los Anđelesu. Junak brojnih akcionih filmova došao je u Grad anđela da bi ostvario svoj dečački san, ali će ubrzo saznati da se do slave često dolazi trnovitim putem.
Ostavši bez novca, spavao je noću na nekoj od gradskih klupa, a danju odlazio na kastinge.

Pre nego što je uspeo da zasmeje ceo svet sa svojim gegovima i grimasama, slavni komičar Džim Keri je celo svoje proveo u prikolici sa svojom porodicom u Kanadi.

Crnoputi glumac Đimon Hunsu, široj publici poznat po ulogama u filmovima "Gladijator", "Krvavi dijamant" i "Amistad", najpre je živeo na ulici kada je iz Benina došao u Pariz da bi se bavio manekenstvom. Vrata modnih studija mu se nisu odmah otvorila, pa je neko vreme redovno spavao u podnožju Ajfelove kule. Jednog dana, dok se umivao u nekoj od pariskih fontana, spazio ga je jedan od agenata modne kuće "Tjeri Migler". Taj susret će ubrzo promeniti njegov život i kasnije mu prokrčiti put do Holivuda.

Glumica Rouz Mekgouen, koja se proslavila ulogom u seriji "Čari", živela je kao beskućnik u Portlandu gde joj je vlasnik jednog noćnog bara ponekad dozvoljavao da spava u njegovom lokalu.

Čovek koji će postati Roki i Rambo je, takođe, imao težak početak. Silvester Stalone je u jednom trenutku bio primoran da spava na autobuskoj stanici.

Film/TV

Stigao prvi trejler za “The Spider-Man: Homecoming”

Nakon dugog perioda izazivanja publike, emitovanjem raznoraznog materijala iz filma, ali u trajanju od svega par sekundi, studio Sony i kompanija Marvel konačno su rešili da objave i prvi trejler za dugo iščekivani film, “Spider-Man: Homecoming”, koji predstavlja treći moderni rimejk priče o dobrodušnom komšiji Spajdermenu.

Film/TV petak 9.12. 20:24 Komentara: 6

"Podzemni svet: Krvavi ratovi": Da li se borba završava

Od prvog filma „Podzemni svet“ o sukobu vampira i vukodlaka prošlo je četrnaest godina. Kad je prvi film počeo da se prikazuje 2003. godine u bioskopima, niko nije mogao da pretpostavi da će upravo iz njega da se izrodi jedan od najdugovečnijih filmskih serijala 21. veka.

Film/TV četvrtak 8.12. 13:43 Komentara: 3
strana 1 od 1360 idi na stranu