Mozda naši putevi i nisu tako loši

Kao i čitava Evropa, i Srbija je ove godine prošla kroz veoma hladnu zimu sa dosta snega, a kakve je to posledice imalo po asfaltnu podlogu, mogli smo da se uverimo nakon što se sneg otopio.

Izvor:

Iako se često sa pravom žalimo na kvalitet naših puteva, na neravnine i rupe u asfaltu, ipak je nezamislivo da neka od važnijih saobraćajnica u Srbiji izgleda kao put sa video snimka iz Poljske.

Na početku snimka, na putu po kojem se kreće automobil, rupe se pojavljuju mestimično, da bi pred kraj videa kolovoz na ovoj saobraćajnici dobio izgled mesečeve površine:Ne znamo kojoj kategoriji pripada put sa snimka (autor navodi da je reč o putu između Krakova i Gdanjska), ali s obzirom na širinu kolovozne trake i promet vozila, pretpostavljamo da se radi o važnoj saobraćajnici.

Pozivamo vas da u komentarima iznesete svoja iskustva iz vožnje po srpskim putevima nakon ove zime.

Da li smatrate da su naši putari sanirali najopasnija oštećenja i u kakvom stanju je kolovoz na najvažnijim putnim pravcima u Srbiji?

Razno

Jedan jedini na svetu - Porshce 911

U Dubaiju je ovih dana snimljen jedinstveni model – PORSHCE 911. Ako se i dalje pitate šta je to toliko posebno na automobilu čija je silueta decenijama dobro poznata svakom ljubitelju četvorotočkaša, pročitajte njegovo ime još jedanput.

Razno utorak 26.05. 09:05 Komentara: 13

Kod nas kradu akumulatore, u SAD baterije iz hibrida

Često čujemo od komšija, ili pročitamo na internetu da nas je zadesio jos jedan talas krađe akumulatora iz automobila. U SAD, ovaj stil je podignut na novi nivo. Lopovi su počeli da kradu baterije iz hibridnih automobila, pre svega iz Toyote Prius.

Razno ponedeljak 25.05. 09:51 Komentara: 6

Koliko je zaista brz Ferrari LaFerrari?

Iako je prošlo više od dve godine od premijere Ferrarijevog top modela, italijanski proizvođač dugo je odolevao specijalizovanim novinarima koji su želeli da ispitaju granice njegovih mogućnosti. Najzad, ekipi Motor Trenda omogućeno je da na Ferrarijevoj test stazi Fiorano proveri koliko je ovaj automobil zaista brz.

Razno petak 22.05. 09:42 Komentara: 26
strana 1 od 194 idi na stranu